Video: hulljulge naine püüab kõige ohtlikumat selfit

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgustes turnimine
Kõrgustes turnimine Foto: SCANPIX

Endast piltide tegemine ja nende ülesriputamine sotsiaalmeediasse on väga populaarne tegevus, mistõttu otsivad hulljulged võimalust silma paista.

Venelanna Angela Nikolau soovib viia selfide tegemise ja ka muidu pildistamise uuele tasemele, pürgides kõrgustesse, kus enamik pildihunte liikuda ei julgeks, vahendab Travel and Leisure.

 

Spire selfie #china #rooftop #roof #tianjin

A photo posted by Angela Nikolau (@angela_nikolau) on

Seekord võttis noor naine ette 117-korruselise kõrghoone Tianjinis Hiinas. Nikolau postitas Youtube'i video sellest, kuidas ta oma sõbraga koos hoone tippu ronivad. Ohtlike selfide tegemine on saanud Venemaal järjest populaarsemaks, kuid sellega on kaasnenud ka ohtralt õnnetusi.

Ainuüksi 2015. aastal sai nutitelefonidega pilti tehes surma kümme inimest. Üks õnnetustest juhtus siis, kui nooruk suunas laetud relva enda pea poole ja tegi pilti. Teine pildijahtija leidis oma õnnetu lõpu aga raudteerööbastel pildistades.

Venemaa valitsus on alustanud teavituskampaaniat, et selliste piltide tegemine võib põhjustada tõsise õnnetuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles