Kuidas muutis Pokémon Go reisimist?

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokemon Go, Milano Duomo väljak
Pokemon Go, Milano Duomo väljak Foto: SCANPIX

Pokémon Go on saanud üle maailma väga populaarseks ning nüüd on see mäng hakanud mõju avaldama ka reisimisele.

Hiljutisest brittide seas tehtud uuringust selgus, et rohkem kui pooled vastanutest valivad oma järgmise puhkusesihtkoha PokeStopide rohkuse järgi, vahendab Lonely Planet.

Teiste hulgas on Pokémoni-turistide tulva nautinud Sokcho Lõuna-Koreas, New York, London, Tokyo ja Los Angeles. Mõned hullumeelsed reisijad on jõudnud isegi põhjapolaarjoonele, Austraalia avarustesse ja Džomolungmale, selleks et täiustada oma kollektsiooni.

Turismifirmad ei ole sellist võimalust aga mööda lasknud. Geckos Adventures on teadaolevalt esimene firma, kes korraldab reisi just Pokémoni- fännidele mõeldes. Ümbermaailmareis saab alguse 28. augustil ning mänguhuvilised saavad külastada ja Pokémone püüda näiteks Machu Picchul, San Cristobalis ja Angkor Watis. Selline reis, kus hinnas on lennud, tegevused ning ka mõned eined, maksab kokku 6689 eurot.

Ühtlasi selgus uuringust, et 35 protsenti vastanutest usub, et nad õpivad sel aastal sihtkohti rohkem tundma, sest basseini ääres vedelemise asemel lähevad nad vähemalt neljaks tunniks linna avastama ja Pokémone püüdma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles