Hotellid pole enam ainult inimestele, vaid ka mesilastele

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesilane.
Mesilane. Foto: SCANPIX

Suurbritannias lööb laineid pisike luksushotell, mis pole mõeldud mitte inimestele, vaid hoopis mesilastele.

Nukumajasuurune hotell on mõeldud selleks, et usinad putukad saaksid pärast pikka tööpäeva aja maha võtta ja veidi puhata, vahendab Telegraph. Maja tegemisel on šnitti võetud Wes Andersoni filmist «The Grand Budapest Hotel».

Mesilaste hotelliga püütakse tähelepanu pöörata putukate tähtsusele meie looduses ja nende järjest kahanevale arvukusele. Nukumajasuurune ehitis peaks inimesi suunama olema rohkem loodussõbralikumad ja, miks ka mitte, ehitama ka oma aeda päris mesilastele mõeldud hotelli.

Putukatele pakutakse hotellis luksuslikku hoolitsust, alustades piparmündilehe basseinist, mis peaks mesilinde rahustama, lõpetades väikese jõusaaliga, kus mesilased võiksid tiibu treenida.

Hotelli ilmselt kõige luksuslikum tuba kannab rabarberisviidi nime ja seal olev rabarberi ja suhkru vesi peaks mesilinde järjest rohkem külla kutsuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles