Eesti hostel valiti Euroopa parimate hulka

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hektor Design Hostel
Hektor Design Hostel Foto: Hektor Design Hostel

Silmapaistvate hostelite portaal Hostelgeeks omistas sel nädalal viis tärni Tartus kevadel uksed avanud Hektor Design Hostelile, millest sai ühtlasi esimene portaalis ära märgitud majutusasutus Eestis.  

«Tunneme suurt rõõmu väärika kiituse üle. Oleme kõigest kolm kuud majutust pakkunud, kuid juba õnnestus meil saada niivõrd kõrge tunnustuse osaliseks,» ütles Hektor Design butiikhosteli turundusjuht Ildiko Siimon.

Hostelgeeksi meeskond tõi esile butiikhosteli mõju naabruskonnale ja Tartu linnale laiemalt, omanäolise sisekujunduse, kireva külastajaskonna, valmisoleku suure hulga erisoovidega külaliste majutamiseks ning sõbraliku ja abivalmi hostelipere.

Hostelgeeks.com on hostelite portaal, mis koondab ja tõstab esile väljapaistvamaid hosteleid üle maailma. Euroopas on Hostelgeeksi kiituse seni pälvinud vaid 39 ööbimisasutust.

Hektor Design Hostelis on lisaks majutusele ka kohvik, raamatukogu, jõusaal ja joogaruum, pesupesemis- ja triikimisvõimalused ning nõupidamisteruum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles