Uus rakendus näitab, millest üle lendad

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lendamine
Lendamine Foto: SCANPIX

Lennukiaknast võib avaneda imeline vaade laiuvatest põldudest või suurtest ja võimsatest mägedest, kuid olles niivõrd kõrgel, ei pruugi alati ära tunda täpselt, mis piirkonna kohal lennatakse.

Uus rakendus Flyover Country annab aga täpselt teada, kus parasjagu viibitakse ning mis linn või küla jääb sinust mitu kilomeetrit allapoole, vahendab Travel and Leisure.

Rakendus kasutab GPSi ning sinu kõrgust ja arvutab selle põhjal välja piirkonna, millest üle lendad. Ühtlasi annab rakendus ülevaate asjadest, mida võid lennukiaknast teatud hetkel näha. Rakendus ei kasuta internetti, mistõttu saab ka seda lennukis täiesti tasuta avada.

Ühtlasi on sinna salvestatud juba ka mitmed artiklid, kaardid ja muu vajalik, et anda paiga kohta ka rohkem informatsiooni. Tulevikus plaanitakse lisada sinna ka tähevaatlusvõimalus, et öiseid lende veelgi põnevamaks muuta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles