Häbi-häbi, festivalikülastajad! Videoklipp paljastab meie tõelise pale (9)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glastonbury muusikafestivali rõvedad tagajärjed
Glastonbury muusikafestivali rõvedad tagajärjed Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Internetis kogub populaarsust videoklipp, mis näitab näpuga meist igaühe peale. Glastonbury festivali tagajärjed on õõvastavad ning panevad halvasti tundma iga inimese, kes kunagi ühelgi festivalil on käinud – isegi, kui sa ise oled püüdnud igati puhtust hoida, paneb see sind kindlasti suunurki kõverdama.

Klipis on näha hunnikutes rämpsu, mille jätsid sel aastal endast maha suure muusikafestivali külastajad. Kuigi see laaditi Youtube’i üles alles 29. juunil, on see juba kogunud üle poole miljoni vaatamise.

Silmiavavas videos on kuulda laagrit filminud koristustöötaja vihaseid kommentaare: «Ja see on siis maailma parim muusikafestival. Festival, kus sa saad vaadata igas tunnis erinevat bändi sajal erineval laval kolm päeva jutti... Meeskond nägi selle ürituse korraldamiseks vaeva terve aasta, et tegemist oleks veelgi parema elamusega, kui see oli möödunud aastal.»

Mees tõdeb kibedalt: «Kui sa suutsid kõik selle neljapäeval laagriplatsile kaasa võtta, peaksid sa olema võimeline selle ka endaga pühapäeval või esmaspäeval tagasi viima. Prügiühiskond. See ajab mul südame pahaks.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles