Mainekas väljaanne kiidab sihtkohana Saaremaad

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare kindlus Saaremaal
Kuressaare kindlus Saaremaal Foto: Vida Press

Business Insider reastas 17 Euroopa saart, mis on igale reisisellile, kes tahab avastada turistidest puutumata paiku, vaat et kohustuslikud. «Sa oled ilmselt kuulnud Ibizast, Korsikast ja Santorinist,» kirjutas loo autor Brittany Kriegstein. «Aga tead sa Formenterat, Juisti või Saaremaad?»

Ajaleht kinnitab, et isegi kui sa pole suurem asi mööda Euroopat reisija, on need saared kindlasti väärt väikest kõrvalepõiget. Need on saared, kus näeb kohalikku kultuuri, tagasihoidlikku sarmi ja rikkumata loodust, millega ei suuda Euroopa mandrialad võistelda.

Eestimaa suurim saar Saaremaa viib külastaja tagasi piraatide ja viikingite aega, lubab Business Insider. «On lihtne ajas tagasi vaadata – tihedad männimetsad, õlgkatused ja tillukesed muinasjutukülakesed pakuvad ideaalse akna minevikku. Ning ära unusta külastada randa! Eesti temperamentse kliima tõttu on vesi ujumiseks ideaalne just suvel,» jagab väljaanne õpetussõnu.

Lisaks Saaremaale on nimekirjas välja toodud veel Saksamaa saar Juist, Hispaania saar Formentera, Itaalia saared Sardiinia ja Stormboli, Šotimaa saar Colonsay, Kreeka saar Hydra, Horvaatia saar Mljet, Kanaaride Graciosa, Fääri saarte Mykines, Portugali Fayal, Malta kõrval asuv Gozo, Norra saar Træna, Prantsusmaa saar Belle-Île-en-Mer, Suurbritannia saar Alderney, Horvaatia saar Vis ja Iirimaa saar Inishmore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles