Üks ettevõte aitab lennukis seksida

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar
Paar Foto: SCANPIX

Ohios Ameerika Ühendriikides pesitseb firma, mis aitab paarikestel taevalaotuses intiimseid hetki veeta.

Flamingo Air korraldab mitmeid ekskursioone ning üks nendest on romantiline seiklus kahele inimesele, vahendab Travel and Leisure.

Tunniajase lennu jooksul antakse paarikesele šampanjat ja šokolaadi ning nad sõidavad ringi ühe propelleriga Cherokee lennukiga. Firma on teenust pakkunud juba 20 aastat ning see on olnud väga edukas.

Paar peab olema valmis lihtsalt intiimseid hetki jagama diskreetse piloodi vahetus läheduses. Nimelt eraldab paarikest ning pilooti vaid õhuke kardin. Üldiselt on reisid sätitud päikeseloojangu ajale, et reisile veelgi romantikat lisada.

Mitmete paarikeste jaoks on lennukis vallatlemine omamoodi unistus, kuid tihti soovitakse seda teha just tavalises reisilennukis, sest siis olevat põnevus suurem. 2011. aastal läbiviidud uuringust selgus, et lausa 20 protsenti vastanutest, on lennukis oma kaaslasega lõbusalt aega veetnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles