5 reisividinat, mida sel suvel kindlasti vajad (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sall-kaelatugi
Sall-kaelatugi Foto: Trtl Travel Pillow veebileht

Kuigi reisimine on ülimalt lõbus ja vahva, siis on mõned hetked, mis võivad närvid päris krussi ajada. Selleks, et tõesti puhanuna tagasi tulla saab kaasa võtta aga mõned vidinad, mis elu lihtsustavad.

Stressitekitajaid võib reisides olla mitmeid ning, et puhkusel saaks ikka täie raha eest mõnuleda, on Daily Mail pannud kokku nimekirja vidinatest, mida tasuks sel aastal endaga kaasa võtta.

1. Sall-kaelatugi

Allikas: Trtl Travel Pillow 
Allikas: Trtl Travel Pillow Foto: Trtl Travel Pillow veebileht

Kuigi on olemas ka reisipadjad, ei ole need tihti väga mugavad, sest vajuvad lössi või ei toeta pead piisavalt. See sall on aga mõnus ja pehme ning sinna sisse on peidetud efektiivne kaelatugi. Disainerid väidavad, et toe struktuur toetab kaela paremini kui seni tuntud kaelapadjad.

2. Vargakindel kott

Kuigi kott näeb ise üsna vargasõbralik välja, on see tegelikult üks kindlam viise oma vara kaitsta. Spetsiaalne kotiriie ei purune ka siis kui keegi üritab noaga seda läbi lõigata ning suu sulgub lausa tabalukuga. Isegi paelad on tehtud terastraadist, mistõttu ei saa ka neid läbi lõigata. Ühtlasi on kotil tugevad paelad, mille abil saab selle näiteks tooli külge siduda ja takistada nii vargal sellega minema jooksmast.

3. Unemask

Allikas:
Allikas: Foto: Youtube

Kuigi lennukis jagatakse tavaliselt alati silmaklappe, millega oleks parem magada, siis nüüd on olemas ka spetsiaalne unemask. Maskis vilgub mahe sinine tuli, mis aitab aju rahustada ning võimaldab nii kergemini magama jääda. Ühtlasi on sellel pehme ja avar ümbris, mistõttu ei vaju mask ebamugavalt silmadele.

4. Tabletipurk

Allikas:
Allikas: Foto: Asobu

Sageli on vaja reisile kaasa võtta mõned tabletid, kuid nende hoiustamine on alati piisavalt tüütu. Selleks on aga välja mõeldud uudne vidin, kuhu saab üsna lapikusse topsi mahutada kõik vajalikud rohud ning kinnitada see veepudeli külge, nii on ka vesi alati käepärast võtta.

5. Kadumisvastane seade

Foto: XY Smart Item Finder

Reisil kipuvad passid, telefonid, rahakotid ja võtmed alati ära kaduma või vähemalt ajutiselt kuhugi peitu pugema. Selleks saab nüüd kõikidele väärisesemetele kinnitada väikese jublaka, mis on ühenduses telefoniga. Seega kui peaksid rahakoti ära kaotama, saad jublaka aktiviseerida ning see hakkab häält tegema. Ühtlasi on võimalik seadistada jublakat nii, et telefon hakkab häält tegema siis, kui lähed vidinast liialt kaugele. Nii võid kindel olla, et rahakott ei jää enam kunagi koju. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles