Hispaania peosaarel levivad suguhaigused kulutulena (4)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu
Pidu Foto: SCANPIX

Puhkajaid, kes on teel Mallorcale Magalufi kuurorti, on hakatud hoiatama järjest kasvava suguhaiguste puhangu eest.

Klamüüdia on vallutanud Magalufi peotänavad ning seni on arsti poole pöördunud just erakordselt suur hulk britte, kelle tõttu puhangust esialgu teada saadi, vahendab news.com.au.

«Üllatav, et Magalufi peatänaval üldse inimesi liigub, sest kõik kellega mina rääkinud olen, ei saa juua, sest nad peavad klamüüdia raviks antibiootikume sööma,» rääkis Mallorcal üks britist pidutseja.

Magalufi turistidele suunatud veebilehed on üles seadnud hoiatused kõigile, kes plaanivad sinna reisida. «Kõik saavad aru, et noored tahavad puhkust nautida ja vabalt võtta, kuid on äärmiselt oluline iga kord kondoomi kasutada,» seisis Feel Summer Magaluf kodulehel.

Ühe uuringu kohaselt seksivad rohkem kui pooled välisturistid, kes külastavad Ibizat, puhkusel vähemalt ühe korra. 26 protsenti meestest ja 14 protsenti naistest seksib rohkem kui ühe korra.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles