Novatours alustab koostööd Estonian Airiga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti üks suuremaid reisikorraldajaid Novatours alustab selle aasta suvehooajal koostööd kodumaise lennufirmaga Estonian Air, millest saab reisifirma põhiline lennupartner.


Kodumaise partneri valikul sai oluliseks ettevõtte soliidne lennupark, pikaajaline kogemus ning lisaks võimalused reageerida eriolukordades kiirelt ja paindlikult, sõnas Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. «Täna kirjutasime alla koostöölepingule ning juba aprillist hakkame Estonian Airiga lendama Türki ja Kreetale. Koostöös uue partneriga teeme kevadsuvisel hooajal keskmiselt 5 lendu nädalas.»

Uustali sõnul on turismiturg elavnemas ja reisikorraldajad peavad olema valmis tegema veelgi tõhusamat tööd. «Novatours avab peagi ka 2011. aasta suvehooaja reiside müügi, mis on kindlasti rõõmustav uudis varajastele broneerijatele, kes tunnevad juba praegu elavat huvi reisikorraldaja traditsiooniliste suvesihtkohtade vastu,» sõnas ta.

Tänavusel suvehooajal jätkab Novatours eestimaalastele tuntud sihtkohtade pakkumist otselendudega Tallinnast. «Reisivalikusse oleme jätnud parimad hotellid ja ekskursioonid populaarsetes Türgi ja Bulgaaria puhkepiirkondades, samuti Kreeka saartel - Kreetal ja Rhodosel,» märkis Uustal. Uuendusena pakutakse puhkusepakette Marmarise kuurordisse Türgis ja Kreeta Hania piirkonda.

Novatours suurendas oma reisijatele suurema kindluse andmiseks turismiseadusest tulenevat tagatissummat 640 000 euroni ( ligi 10 miljonit krooni), mis on seni Eesti reisikorraldajatest suurim tagatis.

Novatours on juhtiv reisikorraldaja Leedus, Lätis ning Eestis. Eesti turul tegutseb Novatours alates 2004. aastast. Reisifirma pakub klientidele kvaliteetsete pakettreiside valikut 23 sihtkohta, teenindades üle 127 000 turisti aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles