Suur välismaine meediaväljaanne soovitab reisida Eestisse (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti loodus
Eesti loodus Foto: Scanpix/Priit Pullerits

Business Insider on reastanud 17 Euroopa väikesaart, millest nende hinnangul enamik inimesi ilmselt kuulnudki ei ole, kuid mida tasuks kindlasti elu jooksul külastada.

Ilmselt olete kuulnud Ibizast, Korsikast ja Santorinist, kuid kas olete tuttav ka Formentera, Juisti või Saaremaaga, küsib Business Insider oma lugejatelt. Ühtlasi soovitab väljaanne kõikidel neid paiku külastada, eriti kui suuremad Euroopa paigad on juba läbi käidud.

Saaremaa kohta kirjutatakse, et see on suurim Eesti saartest ning külaskäik sinna, viib tagasi piraatide ja viikingite aega, kes kunagi seal elasid. Tihedad männimetsad, rookatustega majad ning väikesed muinasjutulised külakesed avavad akna minevikku, kirjutab loo autor.

Lisaks soovitatakse kindlasti minna ka randa ning lisatakse, et vesi on siinse kliima tõttu suvel alati ujumiseks täpselt paras.

Veel mahtusid nimekirja lisaks Eestile ka järgmised paigad:

1. Hydra, Kreeka

2. Mljet, Horvaatia

3. Graciosa, Kanaari saared

4. Mykenes, Fääri saared

5. Fayal, Portugal

6. Gozo, Malta

7. Traena, Norra

8. Belle-Ile-en-Mer,  Prantsusmaa

9. Alderney, Inglismaa

10. Vis, Horvaatia

11. Stromboli, Itaalia

12. Inishmore, Iirimaa

13. Juist, Saksamaa

14. Formentera, Hispaania

15. Sardiinia, Itaalia

16. Colonsay, Šotimaa

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles