Video: politsei sekkus lennukis lahvatanud massikaklusesse

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihane hiinlane
Vihane hiinlane Foto: SCANPIX

Hiina lennureisijad on viimasel ajal tekitanud mitmeid ohtlikke olukordi. Alles hiljuti ründas üks reisija lennujaamatöötajat niivõrd tugevasti, et viimane vajas haiglaravi.

Hainan Airlinesi lennuk oli juba lennujaamast lahkumas, kui kaks meest hakkasid nõudma, et neid pandaks istuma äriklassi, vahendab news.com.au.

Kui neil paluti oma kohtadele jääda, läksid nad ühe meeskonnaliikme ning kaasreisijaga kaklema. Ühtlasi klobisid nad ka kokpiti ukse taga, et pilootide tähelepanu võita. Politsei tulek pardale mehi ei rahustanud ning lõpuks viidi nad käeraudades minema. Nüüd ootab neid ees kriminaalsüüdistus.

Hiina turistid on viimasel ajal tihti sattunud vägivallaskandaalidesse. Mees, kes ründas lennujaamas üht töötajat nii, et viimane vajas haiglaravi, peeti kümneks päevaks kinni ning temalt nõuti sisse ka rahatrahv. Reisija vihastas, sest töötaja ei andnud talle tema sõbra pileteid ilma sõbra ID-kaarti esitamata.

Sellised lihtsad põhjused on tihti aluseks vägivallapuhangutele. Hiina valitsus on loonud ka musta nimekirja, kuhu kõikide selliste reisijate nimed on sisse kantud ning nendele kehtivad ka tihti reisipiirangud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles