Mees visati ebasündsate piltide tegemise eest lennukist välja

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flybe lennuk
Flybe lennuk Foto: SCANPIX

Flybe reisija pildistas enne õhkutõusu stjuardesside tagumikke ja kui tal paluti pildid kustutada, ta keeldus, mistõttu visati ta lennukist välja.

Lennuk oli teel õhkutõusurajale Dublini lennujaamas ja stjuardessid viisid parajasti läbi turvademonstratsiooni. Üks meeskonnaliikmetest märkas, et mees teeb pilti tema tagumikust, vahendab Daily Mail.

Pardameeskond palus mehel ebasobilikud pildid kustutada, kuid mees väitis, et see ei olevat võimalik. Kuna pildid tehti tavalise nutitelefoniga, siis oli seda väidet raske uskuda. Lõpuks pöördus lennuk väravasse tagasi, mehele kutsuti turvamehed ning teavitati ka politseid.

Meest siiski ei arreteeritud ja karistusi tema teole ilmselt ei järgne.

Selliseid juhtumeid on olnud aga veelgi. Eelmise aasta lõpus kooris üks mees end vahetult pärast õhkutõusu paljaks, lehvitas ringi oma meheauga ja nõudis stjuardessilt seksi. Piloot pidi sellepärast tegema hädamaandumise, mispeale ka see mees visati lennukist välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles