Lennureisijad eelistavad toidu asemel internetti

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui inimestel oleks võimalik valida, siis kumba nad eelistaksid – lennureisi ajal süüa või hoopis võrguühendust kasutada? Värske uuring näitab, et inimesed eelistavad pardatoidu asemel sootuks internetti.

Peaaegu kõik reisijad (92 protsenti) sooviksid, et lennukites oleks internetiühendus, vahendab Lonely Planet Inmarsati läbi viidud uurimust. Kui aga peaks valima, kas söök või nett, siis 54 protsenti võtaks ampsude asemel hoopis «digitaalse roa».

Uuringus osales 9000 inimest 27 Euroopa, Aasia, Austraalia ja Ameerika riikidest, kes on vähemalt korra viimase aasta jooksul lennureisile isikliku nutiseadme kaasa võtnud.

Enamik reisijaid (83 protsenti) eelistasid lennufirma valikul seda teenusepakkujat, kes võimaldas ka netiühendust. Lisaks on reisijad valmis ka ühenduse eest maksma, kuna selle usaldusväärsus oli samuti 75 protsenti jaoks võtmeküsimuseks. Kiirus oli prioriteediks vaid 19 protsendile. Ka ei mänginud rolli lennureisi pikkus – olgu see pikk, keskmine või lühike reis, inimesed on ikka valmis neti eest maksma.

Võrguühendus on reisijate jaoks saanud nii oluliseks, et nad eelistavad selle olemasolu pardal tax-free ostlemisvõimalusele, pardatoidule ja reisiaegsele meelelahutusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles