Londonis avati glamuurne Marilyn Monroe näitus

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Design Centre

Maailma üks juhtivamaid disainile pühendatud keskuseid Design Centre avas täna glamuurse Marilyn Monroed ülistava väljapaneku «Marilyn Monroe: The Legacy of a Legend Exhibition».

Näitusel saab imetleda seni maailma eest peidus olnud Monroe aardeid ja originaalkostüüme, mis valmistati näiteks filmide «Niagara» ja «No Business Like Show Business» jaoks. Külastajatel on võimalus läbida põnev teekond läbi Marilyni elu ning heita pilk tema pärandile stiili-, fotograafia- ja filmiprisma kaudu.

Foto: Design Centre

Lisaks kleitidele saab imetleda aksessuaare ja ehteid, heita pilgu isiklikule kirjavahetusele, päevikuväljavõtetele, joonistustele, luuletustele. See on esimene kord, kui Suurbritannias saab ikooni elu nii intiimselt imetleda.

Foto: Design Centre

Design Centre asub Chelsea Harbouris, Londonis. Näitus on avatud 20. juunini, sissepääs on tasuta ja rohkem infot saab nende kodulehelt http://www.dcch.co.uk/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles