Uneskõndija lahkus hotellist riieteta ja uitas mööda tänavaid

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik Tony Matelli skulptuur uneskõndijast.
Kunstnik Tony Matelli skulptuur uneskõndijast. Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Nii mõnigi meist on hotellis viibides oma toast lahkunud ja toavõtmed maha unustanud. Aga kui paljud on maha unustanud oma riided?

Ühe mehega juhtus täpselt nii. Ta ööbis ühes Manchesteris asuvas hotellis ja otsustas unes kõndima minna. Mehel polnud aga midagi seljas, seega avanes öösel tänaval omapärane vaatepilt: alasti mees kondas tänaval ja üritas taksot leida, kirjutab CNN.

Õnneks sai politsei talle kiirelt jälile ja nad andsid mehele jaki ning viisid ta tagasi hotelli. Kohalik uudistekanal teatas, et politseinikel õnnestus kindlaks teha, et mees peatub ühes Manchesteri hotellis ja tal on kombeks alasti magada, seetõttu oli ta ka tänavale sattunud ilma riieteta.

Esialgu kahtlustati, et tegemist võib olla naljaga, kuid politseinikud tuvastasid, et mees tõepoolest kõndis unes. Politseinik Phil Spurgeon sõnas, et alasti mees suhtus ise asjasse huumoriga ja üritas politseinikega pärast ka selfit teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles