Pulkstatiivi kasutanud turist põhjustas lõbustuspargis kaose (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disneyland Kalifornias
Disneyland Kalifornias Foto: SCANPIX

California Disneylandis tõmbas mees atraktsiooni sõitma hakates põuest välja pulkstatiivi, mille abil oli tal plaanis terve sõidu vältel end filmida.

Disneylandi parkides on turvalisuskaalutlustel pulkstatiivide kasutamine üldiselt keelatud. Mees istus juba atraktsioonil ning rong oli ka liikuma hakanud, kui töötajad märkasid mehe käes statiivi ning otsustasid seega kiiresti sõidu peatada, vahendab Lonely Planet.

Teised reisijad olid mõistagi vahejuhtumist häiritud. Terve atraktsioon evakueeriti ning läks kaks tundi aega, enne kui see taas tööle pandi. Tegu oli veel California Disneylandi ühe populaarseima atraktsiooniga.

Pulkstatiivid on pargis keelatud, sest need võivad ohtu seada teiste inimeste turvalisuse, rääkis Disneylandi esindaja. Kiiretel ja peadpööritavatel atraktsioonidel võib olla keerukas pulka kinni hoida, mistõttu võib see käest lennata ning teisi sõitjaid vigastada.

Disney pargid on keelanud mõned esemed, et tagada külastajate heaolu. Nii ei tohi parki kaasa võtta näiteks kohvreid, alkoholi ega mängupüstoleid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles