Brasiiliasse plaanitakse ehitada erootiline lõbustuspark

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõbustuspargi sissepääs
Lõbustuspargi sissepääs Foto: softlove.com.br

Brasiilia ettevõte plaanib ehitada seksiteemalise lõbustuspargi, kus on peenisekujulised põrkeautod ning «7D» vibreeriv kino.

ErotikaLand ehitatakse Piracicaba linna lähistele. Lisaks saab seal veel ka ujuda nudistide basseinis, süüa erinevaid afrodisiaakume ning sõita rongis, kus on nii mees- kui naissoost stripparid, vahendab news.com.au.

Pargi arendajad loodavad, et külastajatele avatakse uksed juba 2018. aastaks. Siiski on mõned kohalikud sellele omanäolisele lõbustuspargile väga vastu, sest nad on mures, mis sorti inimesi selline park ligi tõmbama hakkab.

Piracicaba linnavolikogu esimees ning ühtlasi kristliku sotsialistliku partei liige Matheus Erler arvas, et park hakkab ligi tõmbama liiderlikke inimesi ning nii saab linnake endale Brasiilia Amsterdami hüüdnime. Ta lisas, et see kahjustaks suuresti linna mainet.

ErotikaLandi eestvedaja Mauro Morata üritas aga rahvast rahustada, öeldes, et park hakkab hoopis reklaamima turvaseksi ning vaatamata temaatikale ei ole külalistel lubatud seal end rahuldada. Siiski on Moratal plaanis avada lähedal ka motell, kus soovijad saavad ka intiimseid tegusid teha.

ErotikaLandi avamisega luuakse 250 uut töökohta ning loodetavasti hakkaks parki külastama tuhanded kliendid igal aastal, mis peaks elavdama ka sealset majandust. Siiski ei ole külastamine sobiv igaühele, sest piletihind on krõbe – 90 eurot.

Kui ErotikaLand tõepoolest lõpuks ehitatakse, ei ole see esimene selline lõbustuspark maailmas. Love Landis Lõuna-Koreas on 140 erinevat erootilist kunstiteost. Sellesarnane on olnud ka juba Hiinas, kuid ametivõimud sulgesid selle enne, kui park ametlikult avati. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles