Vanaema ärgitas last lennuki põrandale pissima

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps pissib
Laps pissib Foto: SCANPIX

Kaasreisijatel õnnestus vahejuhtum ka pildile püüda, kuid vanaema see ei heidutanud.

Vahejuhtum leidis aset Air China lennukis, mis oli parajasti teel Zhengzhoust Pekingisse. Kaasreisija postitas Hiina kohalikku sotsiaalmeediasse pildid ning kirjelduse toimunust, vahendab news.com.au.

Pealtnägija selgitas, et veidi enne maandumist ütles laps, et soovib minna pissile. Sellepeale võttis vanaema lapsel aga püksid maha ja ärgitas teda sinna samasse end kergendama. Kaasreisijad ütlesid vanamemmele, et kuulevad kõike pealt, kuid naist see ei hirmutanud. Pigem saatis ta ise teistele mürgiseid pilke.

Hiljem nähti ka, kuidas vanaema koos lapsega lennujaamast lihtsalt väljus, mistõttu võib eeldada, et mingit karistust teole ei järgnenud.

Üllatavaim on aga see, et tegu ei olnud ainulaadse juhtumiga. Veebruaris pidi Air Mediterranee lennuk kurssi muutma, kui palja ülakehaga mees kaasreisija peale urineeris. Eelmisel aastal urineeris Jet Blue lennul üks mees ees olevate istmete vahelt läbi, pritsides märjaks seal istuvad inimesed.

Varem on tulnud ette ka olukordi, kus ühed vanemad lubasid oma pojal oksekotti pissida, kes sellega kuigi hästi hakkama ei saanud, mistõttu said kannatada ka lennuki istmed. 2014. aastal laotas üks Ameerika Ühendriikidest pärit lapsevanem oma pojale istmele ajalehti ning ärgitas  teda sinna roojama. 

Vaata pilte vahejuhtumist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles