Galerii: hullumeelsed noored turnivad kõrgustes

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18-aastane Andrej Ciesielski on kogunud üle maailma kuulsust oma hullumeelsete piltidega maailma kõrgeimatest paikadest.

Noor sakslane kogus esialgu kuulsust sellega, et ronis Egiptuse püramiidide otsa, mistõttu ta arreteeriti ning sai ka eluaegse Egiptusesse sisenemise keelu. Nüüd on aga Andrej ning paar sõpra otsustanud seda trendi jätkata ning ronivad nüüd ka teiste kõrgete ehitiste otsas, vahendab Daily Mail.

Noored ronivad ehitiste otsa ilma igasuguste julgestuseta, mis tähendab, et iga väiksemgi vääratus võib surmaga lõppeda. Kui nad on aga õnnelikult juba tippu jõudnud, armastavad nad sealt teha ka õõvastavaid pilte ääre peal kõlkudes.

Noored arreteeriti ka Hiinas ning neid kuulati üle seitse tundi, mingit karmi karistust siiski ei järgnenud. Veel on sakslased vallutanud kõrgusi Hong Kongis ja New Yorgis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles