Turiste ahistanud Minni Hiir arreteeriti

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miki ja Minni-Hiir.
Miki ja Minni-Hiir. Foto: SCANPIX

New Yorgi kuulsal Times'i väljakul arreteeriti naine, kes oli riietunud Minni Hiireks ning ahistas turiste.

Reyna Perez, kes oli end kuulsaks tegelaskujuks riietanud, käis väljakul ringi ning pakkus turistidele võimalust endaga koos pilti teha. Tavaliselt saatis seda ka väikese jootraha teenimine. Ühe pere annetus Minnile pildi eest oli aga liiga väike, mis viis lõpuks Perezi arreteerimiseni, vahendab Travel and Leisure.

Pärast Perezi nõudmisi andis naine tehtud pildi eest kahel korral näitlejale raha juurde, kuid siiski see teda ei rahuldanud. Minniks riietunud Perez hakkas valjuhäälselt nõudma vähemalt 20 dollarit (umbes 18 eurot).

Pilti teinud naine teavitas sellest lähedal seisvat politseiniku, kes Minni arreteeris ning talle esitati süüdistus ka ahistamises. Alles hiljuti anti transpordiministeeriumile õigus valvata korda avalikel väljakutel ning sellest ajast on lisaks Minnile arreteeritud agressiivse käitumise tõttu veel ka Batman ning filmist tuntud kurikael Pingviin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles