Reisifirma lubab anda tasuta uue reisi, kui puhkuse ajal peaks vihma sadama

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abu Dhabi
Abu Dhabi Foto: SCANPIX

Etihad Holidays lubab anda raha tagasi, kui Abu Dhabis peaks puhkuse ajal vihma sadama.

Etihad Holidays, mis on kuulsa Etihad Airwaysi osa, on leidnud uue mooduse, kuidas turiste Abu Dhabisse meelitada. Nüüd lubavad nad firma kulul teha uue reisi kõikidele turistidele, kelle puhkuse ajal Abu Dhabis peaks sadama vähemalt viis millimeetrit vihma, vahendab Lonely Planet.

Uus puhkus on samas vääringus, mis vihmases Abu Dhabis mööda saadetud reis. Omanäoline pakkumine kehtib ajavahemikus 1. mai kuni 30. september, mis on teatavasti seal piirkonnas kõige kuumemad. Tavaliselt on temperatuur sel perioodil 30-40 kraadi sooja ning vihma sajab siis äärmiselt harva.

Aastas langeb Abu Dhabis alla 12 millimeetri jagu vihma ning seda peamiselt novembrist veebruarini. Juunis ja juulis ei saja seal tavaliselt mitte tilkagi. Praegu on sellist pakkumist võimalik siiski kasutada vaid inimestel, kes kasutavad reisi broneerimiseks Etihad Holidaysi Suurbritannia kontoreid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles