Algaja reisija tekitas täieliku kaose

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hädaabiväljapääs, pilt illustreeriv
Hädaabiväljapääs, pilt illustreeriv Foto: SCANPIX

China Southern Airlines'i reisija soovis enne õhkutõusu veel tualetti kasutada, kuid avas kogemata hoopis avariiväljapääsu.

50-aastane reisija oli esimest korda lennukis ning soovis enne õhkutõusu veel end korraks kergendada. Esialgu leidis ta küll õige ukse üles, kuid kuna seal oli pikk järjekord läks ta mõnd teist tualetti otsima, vahendab Daily Mail.

Kuigi naisel ei õnnestunud ust täielikult avada, piisas sellest hädaabiliumäe aktiveerimiseks. Seetõttu paluti kõigil reisijatel lennukist lahkuda. Liumägi pandi taas kokku, kuid siiski hilines väljalend intsidendi tõttu kaks tundi.

Kõik reisijad lasti pärast tagasi pardale, kuid hilinemise põhjustanud naiselt konfiskeeriti tema pardakaart ja pass ning politsei viis ta ülekuulamisele. Hiina seaduste järgi on lennuturvalisuse kahjustamine kriminaalselt karistatav.

Viimasel ajal on Hiinas ette tulnud mitmeid juhtumeid, kus inimesed on pääsenud mõne seisva lennuki pardale ning seejärel avanud hädaabiväljapääsud. 

Vaata pilte lennukist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles