Reisijad võeti jõllitamise eest vahi alla

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõllitamine
Jõllitamine Foto: SCANPIX

Kaks naist eskorditi lennukist politsei saatel välja pärast seda, kui pardameeskond süüdistas neid jõllitamises.

Juhtum leidis aset lennul Ameerika Ühendriikides, kui JetBlue lennuk oli teel Bostonist Los Angelesse. Reisijad rääkisid, et nad kuulsid, kuidas pardameeskonna liikmed üksteisele sosistasid, et neile ei meeldi, kuidas kaks naist neid vahivad, vahendab news.com.au.

Pärast maandumist paluti kõikidel reisijatel jääda oma kohtadele ning neid teavitati, et pardale saabuvad kohe politseinikud. Korrakaitsjad viisid kaks naist endaga kaasa ülekuulamisele.

JetBlue esindaja sõnul jäi lennusaatjatele mulje, et neid ning nende tegevust filmitakse. Meeskond on kohustatud seadma inimeste turvalisuse esikohale, mistõttu on nad tähelepanelikud ka reisijate suhtes, kes filmivad või fotografeerivad erinevaid turvalisusega seotud protseduure.

Antud olukorras käitusid meeskonna liikmed seega vastavalt reeglitele. JetBlue vabandas tekkinud ebameeldivuste pärast ning tänas kõiki reisijaid kannatlikkuse ja koostöö eest.

Praegu ei ole teada, mis sai edasi vahistatud naistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles