Homme algab Pärnu esimene spaanädal

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spaanädal
Pärnu spaanädal Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu esimene spaanädal algab homme, 26. veebruaril ja kestab 6. märtsini. Kampaanianädalala eripakkumised on mõeldud nii kohalikule elanikule kui ka siseturistile.

Spaanädala peamine eesmärk on suurendada Pärnu külastatavust madalhoojal ning elavdada ka kohalike huvi külastada Pärnu veekeskusi, spaasid, kohvikuid, restorane ja teisi teenusepakkujaid. 

«Pärnu spaad ja veekeskused on väga heal tasemel ja väärivad esile tõstmist. Pärnu spaanädal annab hea võimaluse ära proovida 21 uut sauna, mis möödunud aastal Pärnu spaades avati,» ütles Pärnu abilinnapea Rainer Aavik. 

Lisaks vee- ja saunakeskuste sooduspakkumistele on kampaanianädalal eripakkumised mitmetes hotellides, restoranides ja kohvikutes. Teenuste valikust leiab võimalusi ka  aktiivseks vabaaja veetmiseks. «Kui spaa- ja saunamõnud on nauditud, saab minna näiteks head õhtusööki nautima või hoopiski kummitustuurile, » sõnas Pärnu Arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp.

Kuigi spaanädal algab homme, on kampaania juba pälvinud suurt tähelepanu. Tänase seisuga on spaanädalat tutvustavat videot vaadatud juba üle 170 000 korra. Videot saab vaadata siit.

Kõikide pakkumistega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles