Tõsine turvarisk: naine pääses vale nimega valesse lennukisse (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
lennuk, pilt illustratiivne
lennuk, pilt illustratiivne Foto: Scanpix / AFP

Taiwanist pärit naine pääses ekslikult vale nime all vale lennufirma lennukisse ning seejärel reisis ka valesse sihtkohta, viga avastati alles tunde hiljem.

Naine soovis reisida Taiwanist Hong Kongi lennufirmaga Hong Kong Airlines. Lennujaamas suundus ta aga kogemata kuulsa lennufirma Cathay Pacificu registreerimislauda, kus talle anti ka pardakaart. Keegi ei pannud tähele, et pilet oli mõeldud tegelikult sama perekonnanimega meesterahvale, vahendab news.com.au.

Ühtlasi ei peatanud naist keegi ka turvakontrollis või väravas ning nii astuski heausklik turist vale lennuki pardale. Viga tuli ilmsiks alles siis kui Hong Kong Airlinesi esindaja teavitas naise peigmeest, et esimene ei olnud lennule jõudnud.

Kui noor naine ise lõpuks veast aru sai, ei olnud ta sugugi õnnelik, kuna tegu on tõsise turvariskiga. Eriskummaliseks teeb seiga veel asjaolu, et piletil oli märgitud isegi vale sugu, mis ometi oleks pidanud lennujaamatöötajate tähelepanu tõmbama.

Cathay Pacificu esindaja kinnitas, et juhtumit võetakse väga tõsiselt ning tekkinud olukorda uuritakse. Mõlemad lennufirmad tegid koostööd, et naine oma soovitud sihtkohta toimetada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles