Uus teenus võib teha reisimise puudega inimestele oluliselt lihtsamaks (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastoolis mees
Ratastoolis mees Foto: SCANPIX

Uue idee algatajal, Srin Madipallil, on ka endal geneetiline haigus, mistõttu ta peab terve elu ratastoolis veetma. Sellegipoolest meeldib mehele reisida ja ta otsustas seda ka teistele puudega inimestele lihtsamaks muuta.

29-aastane Londonis elav noormees lõi internetilehekülje Accomable, mis ühendab omavahel puuetega inimesed ning neile sobivad majutusasutused üle maailma. Teenus avati kasutajatele eelmise aasta suvel ning on nüüdseks suuresti populaarsust kogunud, vahendab CNN.

Mees on palju ringi reisinud, matkanud loodusparkides ning käinud sukeldumas, siiski ütles ta, et tema seikluseid tuhmistas alati nende logistiline pool ja sobivate teenusepakkujate leidmine. Nii võttis päevi aega, et leida endale õiget autot Lõuna-Aafrika Vabariigis või majutust Bostonis.

Hetkel keskendub ta peamiselt majutuse vahendamisele, kuid tulevikus plaanib ta ka leida sobivaid autorendifirmasid, meditsiiniliste vahendite rendifirmasid ning sobivaid kindlustusfirmasid, keda oma portaalis klientidele vahendada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles