Las Vegase patulinna tõelised saladused

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Las Vegase silt
Las Vegase silt Foto: SCANPIX

Las Vegas on tuntud oma pahelise elustiili poolest, kus on võimalik vaid minutitega abielluda ja seal samas ka lahutada, sekunditega jääda ilma varandustest ja niisamuti neid ka võita.

Aastatega on Las Vegas auga välja teeninud patulinna staatuse. News.com.au ja Reddit on kokku pannud nimekirja kõige meeletumatest asjadest, mida Las Vegas nähtud on.

1. Mees stringidega - kord pakkus mees möödujatele müügiks striptiisitaride kasutatud stringe.

2. Toateenindaja unelm - kui mõnikord on võimalik tubadest leida kokaiini ujutatud 100 dollarilisi rahatähti, siis mõnikord tuleb tegeleda ka väljaheidetega, mis on määritud seintele.

3. Avalik vahekord - ilmselt ei olnud see ainuke juhus, kuid paarike ei saanud oma vajadusi rahuldada toas, kuna seal ootas neid ees palju sõpru, seega alluti kirele keset hotelli koridori.

4. Huvitav pakkumine - Las Vegasest võib leida mehe, kes pakub möödujatele võimalust end täiesti jõust munadesse lüüa kõigest 10 dollari eest.

5. Basseinipidu - kord märkas vetelpäästja hotelli basseini ääres paarikest, kus neiu oksendas noormehele pihku. Seejärel nuusutas noormees sõbratari okset, viskas selle maha ja suudles tüdrukut kirglikult.

6. Mees mähkmetes - kord nuttis mähkmetes täiskasvanud mees kõnniteel, prostituudi kõrval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles