Horvaatia - mahavisatud aeg

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komiza, Horvaatia
Komiza, Horvaatia Foto: SCANPIX

Kui uskuda Horvaatia turismiarenduskeskust on seal veedetud aeg täielikult raisatud.

Horvaatia turismiarenduskeskus soovis tuntud sotsiaalvõrgustikus Twitter teha reklaami ilusale Horvaatia loodusele ning postitas kirja, kus väitis, et Horvaatia raiskab sinu aega. Sama postitust jagati ka Facebookis, seega uudis äpardusest levis kulutulena, vahendab Total Croatia News.

Juhtumist on möödas kaks päeva ning turismiarenduskeskus ei ole endiselt postitust eemaldanud ega ka parandanud. Mitmed kommenteerijad viitasid ilmsele veale, kuid ametlikku vastust ei ole antud. Turistide ligitõmbamine on Horvaatias olnud juba pikka aega arutluspunktiks, kuid seni ei ole ühtegi suuremat kampaaniat internetis suudetud toota. See postitus on küll internetis palju tähelepanu pälvinud, kuid kahjuks on see olnud vaid negatiivne. Kohalikke hirmutab see, et selline hüüdlause võib turiste hoopis eemale peletada, mitte sinna meelitada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles