Touresti teine päev: pakkumisi jätkub homsekski

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tourest
Tourest Foto: Taago Heinmaa

Tourest 2016 turismimessi teine päev oli sagimist täis ja rahvast jagus iga stendi juurde, siiski kinnitasid osalejad, et pakkumisi jätkub ka pühapäeval.

Reisifirmade esindajad kinnitasid kui ühest suust, et mess on olnud seni igati edukas. Peamiseks tõmbenumbriks on ikka paketireisid mõnda Vahemere äärsesse piirkonda. 

Siiski ei ole Türgi ja Egiptus enam nii suured ostjate soosikud kui varem, ütles Reisieksperdi tegevjuht Sven Lõokene. Kuigi Türgi kuurortlinnad asuvad väga rahumeelses piirkonnas ning sinna reisimine on tegelikult igati turvaline, rõhutas ta.

Ühtlasi on hoogu juurde saanud kruiiside ostmine. Nende hulgast on populaarseimad ikka Kariibi mere kruiisid ja Vahemere kuriisid, kuid leidub ka neid kes suunduvad kaugemaid maid avastama Austraalia või Aasia vetes, ütles Carlson Wagonlit Traveli esindaja. 

Palju on ostetud reise ka Horvaatiasse, kuid kaugele maha ei jää ka Madeira või Kanaari saared, lisas Aurinko reisibüroo esindaja.

Kõik nad lubasid, et pakkumisi jätkub ka homseks, mõned kestavad kauemgi, ning kohale tasub tulla kindlasti ka pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles