Google'i uus leiutis teeb reisi planeerimise lihtsamaks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google
Google Foto: SCANPIX

Google tuleb välja uue lisandusega, mis teeb lihtsamaks reisi otsimise, planeerimise ja broneerimise. 

Praegu kasutatakse tihti otsinguna sihtkohaga seotud märksõnasid nagu «vaatamisväärsused Londonis» või «mida teha Londonis». Sellise otsingu tulemusena ilmuvad peamiselt erinevad nimekirjad huvitavatest paikadest soovitud linnas või riigis, vahendab Travel and Leisure.

Varsti lisatakse menüüribasse võimalus valida ka otsingu kitsenduseks «sihtkoht». Kasutades uut võimalust, annab Google kõikvõimalikud olulised reisimisega seotud tulemused. Nii näeb otsija nüüd peale vaatamisväärsuste nimekirja ka kohalikku ilmateadet, hotellide valikut, võimalikku lennuaega, kõrghooaega sihtkohas ning lähedal asuvaid restorane.

Ühtlasi koonduvad sama otsingu alla veel ka erinevad seotud videod. Lisaks saab tulevikus läbi Google'i ka otse lennupileteid ja hotelle broneerida, mis väidetavalt teeb selle protsessi ka sujuvamaks ning lihtsamaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles