Mainekas reisiajakiri valis välja maailma paremad hotellid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopenhaagenis asuv hotell Nimb.
Kopenhaagenis asuv hotell Nimb. Foto: Nimb

Mainekas reisiajakiri Condé Nast Traveller pani kokku järjekordse kuldse nimekirja maailma parematest hotellidest. Eestile kõige lähem nimekirja sattunud ööbimiskoht oli Kopenhaagenis asuv hotell Nimb.

Taani pealinnas asuv Nimb sai tunnustuse kõige parema asukohaga hotellide kategoorias koos Kaimanisaartel asuva Ritz-Carltoniga.

Euroopas asuvatest hotellidest jõudis oma atmosfääri ja disaini tõttu kuldsesse nimekirja Suurbritannias Hampshire`is asuv Lime Wood. Hotell avas uksed alles läinud aasta lõpus ning võlgneb suure tänu sisekujundajale David Collinsile. Teine Suurbritannias asuv hotell arvati nimekirja parimate tubade kategoorias. Claridges'is Londonis on 140 tuba ja 63 luksnumbrit kas viktoriaanlikus või siis art deco stiilis.

Üsna arvatavalt sattus pakutava toidu pärast nimekirja üks Prantsusmaal tegutsev hotell. Pariisis asuv Le Meurice pole ajakirja lemmikute seas esimest korda ning sealsel restoranil on kolm Michelini tähte.

Parima teenindusega paistis ajakirja hinnangul Euroopa hotellidest välja Šveitsis Zürichis asuv The Dolder Grand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles