Estravel ostab tühistatud lendude piletid tagasi või vahetab ümber

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi reisilennuk
Finnairi reisilennuk Foto: SCANPIX

Eesti suurima reisibüroo Estravel andmetel on tänastele ja homsetele Finnairi ja Blue1`i lendudele ainuüksi Estravelist ostnud pileti sadakond Eestist pärit reisijat, kellel soovitatakse võimaluse korral reis edasi lükata.


Esraveli müügidirektor Evelyn Karmingu sõnul on klientidel võimalik piletist loobuda, leida asenduslend või lükata reis edasi.

«Piletist loobumiseks ja raha tagasisaamiseks saavad Estraveli kliendid abi Estravelist. Asenduslendudele tõstetakse esmalt ringi need reisijad, kes on välismaal ja soovivad koju pääseda. Seejärel üritatakse leida asenduslennud neile, kes on Helsingist mujale maailma lendamas,» selgitas Karming.

Võimaluse korral soovitab Estravel reisi edasi lükata. Finnari reeglite kohaselt saab piletid vahetada uue lennu vastu, mis peab toimuma enne 31.03.2011.

Estravel võtab ühendust kõigi nende vahendusel lähipäevadel väljuvatele Finnairi lendudele lennupileti ostnutega, et leida kliendile sobivad lahendused.

Finnair ja lennuteenindajate ametiühing ei jõudnud täna öösel kokkuleppele, mistõttu jäävad teisipäeval alates kella 13 ära pea kõik Finnairi ja Blue1 lennud. Tšarterlennud peaksid hetkel teada oleva info alusel kõik toimuma.

Täpsemat infot lendude kohta saab Finnairi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles