Kõige piinlikumad reisijate kogemused lennukis (2)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukis magamine
Lennukis magamine Foto: SCANPIX

Küsitluses paluti inimestel rääkida oma piinlikest kogemustest, mille põhjal pandi kokku üsna humoorikas nimekiri.

Kõige piinlikumaks pidasid küsitletud seda, kui nad mõjutasid kuidagi oma tegevusega kaasreisijat, vahendab Daily Mail.

1. Teise najal magamine - 65% vastanutest ütlesid, et on kunagi seda teinud või on seda kõrvalt näinud. Väidetavalt on kõige piinlikum, kui jääd kõrval istuva võõra najal magama.

2. Pagasi loopimine - teisel kohal piinlikkuse edetabelis oli kellelegi oma käsipagasi pähe kukutamine. Kui pagas on raske, võib olla keeruline seda ka üles pagasiriiulile suruda ning mõnikord võib ta sealt suure hooga alla lennata, otse teisele inimesele pähe.

3. Vaidlused - piinlikuks peeti ka vaidluseid, mis istekoha pärast tekkida võivad.

4. Kukkumine - pooled vastanutest tõid välja, et on komistanud ja võõrale inimesele sülle kukkunud, mis turgatas neis ka piinlikkustunde.

5. Puuks ja krooks - kaks häälitsust, mis tekitavad piinlikust nii omanikule kui ka kaasreisijatele.

6. Ilastamine - magada on küll mõnus, kuid ärgates on piinlik kui näed, et oled enda ja hullemal juhul ka kaaslase täis ilastanud.

7. Vale ukse avamine - lennuki tualettide uksed ei ole just kõige kindlamini suletavad, mistõttu kehvalt lukustades on seda väljastpoolt ka väga lihtne avada. 

8. Halvasti käituvad lapsed - ilmselt tekitavad lapsed kõige rohkem piinlikkust vanematele, sest kogu ülejäänud reisijatest õhkab halvakspanu. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles