Hilton Tallinn Park luksushotelli saab tänasest tube broneerinda

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilton Tallin Park
Hilton Tallin Park Foto: Facebook

Baltikumi esimene Hiltoni hotell, Hilton Tallinn Park, avas oma online-broneeringute keskkonna. Turistid ja ärireisijad saavad reserveerida tube 1. septembrist algavateks külastusteks.

Hilton Tallinn Parki tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul on Hilton Tallinn Parki avamine oluline tähtsündmus nii Tallinna kui ka kogu Eesti turismisektori jaoks. «Hiltoni brändi Eestisse toomine Hilton Worldwide esmaklassilise hotelli avamisega tähistab uut standardit Eesti majutussektoris. Meie eesmärk on hotell avada sellel suvel ning kõik ehitustööd kulgevad plaanipäraselt,» lisas Habersatter.

Hilton Tallinn Park hotellis on 11 erinevat tüüpi tuba, alates klassikalistest, kuid modernse viimistlusega külalistubadest, kuni erakordsete sviitideni vaadetega Tallinna lahele. Kõige suursugusem on 200 mpresidendisviit, mis on omasuguste seas Tallinna üks suuremaid. Sviidis on kontoriruum, söögituba kümnele inimesele ja eraldi tuba riietumiseks ja jumestamiseks.

Hilton Tallinn Park hotellis on kokku 202 tuba, millest 27 on moodsa sisekujundusega sviidid. Hoone kõrgeimal korrusel asub esmaklassiline äriklassi lounge. Hotellis on kümne tipptasemel koosolekuruumiga konverentsikeskus  ning üks Tallinna suurimaid ballisaale.

«Alates online-broneerimise avamisest oleme saanud suurel hulgal päringuid üle kogu maailma,» lausus Habersatter. «Globaalselt tuntud brändina aitab Hilton tutvustada Eestit turismisihtkohana kogu maailmas,» lisas ta.

Esimesel lahtioleku nädalavahetusel on Hilton hotellil klientidele varuks sooduspakkumised. Nii saavad varajased broneerijad endale King Guest toa 174 euro eest. King Delux tuba, kust avaneb ka vaade linnale ja lahele, läheb kliendile maksma 182 eurot. Kel aga võimalust ja soovi, võib peatuda ka presidendi sviidis, kus muuhulgas on toas olemas ka köök, kabinet, söögituba ning loomulikult avaneb linnale ka võrratu vaade. Selle eest tuleb aga endast maha jätta 2724 eurot. 

Hilton Tallinn Parki hotellis on ka restoran The Able Butcher steakhouse  ja kohvik-baar Linnutee, kus nii Eesti elanikel kui külalistel teistest riikidest on võimalik aega veeta. Hilton Tallinn Park Hotell asub Tallinna kesklinnas Politseipargi kõrval. Hotellist avanevad vaated Tallinna vanalinnale, kesklinnale ja Tallinna lahele. Tallinn Hilton Park hotell avatakse 2016. aasta suvel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles