Mees unustas oma naise Brasiilia bensiinijaama

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
mees autos
mees autos Foto: SCANPIX

Argentina perekond oli reisil Brasiilias, kui nad tegid peatuse bensiinijaamas, et kütust võtta. Hiljem sõitis mees aga minema märkamata, et autost puudub tema naine.

Bensiinijaama saabudes magas naine tagaistmel, kui mees väljus autot tankima ning hiljem suundus ta ka tualetti, vahendab Lonely Planet. Samal ajal oli aga naine ärganud ja läinud bensiinijaama poodi sisseoste tegema. Autosse naastes ei märganud mees abikaasa puudumist. Samuti ei märganud ema kadumist ka 14-aastane poeg, kes tagaistmel telefoniga mängis.

Nii jätkati teekonda 100 kilomeetrit, enne kui ühe perekonnaliikme puudumine tähelepanu pälvis. Naine oli samal ajal püüdnud mehele helistada, kuid halva levi tõttu ei õnnestunud teda kätte saada. Seejärel suundus naine politseijaoskonda ja jäi sinna ootama. Mõne tunni möödudes saabus mees oma kaasale järele. Kohalike politseinike sõnul ei oodanud hajameelset perepead just eriti soe vastuvõtt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles