12 veidramat asja, mida inimesed on lennujaamadesse unustanud

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstjalg
Kunstjalg Foto: SCANPIX

Maailma lennujaamades liigub iga päev kümneid miljoneid inimesi, mistõttu on arusaadav, et nii mõnigi ese unustatakse kogemata maha.

Telefonid, sülearvutid ja passid on ühed enim maha unustatud esemetest, kuid töötajad on leidnud ka midagi palju veidramat, vahendab Daily Mail. London City Airporti teenindusjuht väljendas üllatust asjade üle, mida inimesed maha jätavad, kuna tihtipeale on tegu esemetega, mille kadumist peaks reisija kohe märkama.

Iga eseme omaniku leidmiseks nähakse vaeva, kuid tihtipeale ei ole ühtki niidiotsa millest kinni hakata. Kõiki maha unustatud asju hoitakse vähemalt kuu aega ning pärast seda need kas annetatakse või pannakse oksjonile. Asjad, mis sisaldavad isiklikku informatsiooni, hävitatakse.

Kõige veidramad maha unustatud asjad:

1. Kunstjalg

2. Uneapnoe masin

3. 66000 eurot sularaha

4. Kott teemantidega

5. Klaassilm

6. Kunsthambad

7. Kunstkolju

8. Parukad

9. Rolex kellad

10. Tšekiraamat, mille lüngad olid täitmata, kuid allkirjad all.

11. Õmblusmasin

12. Serviis

Kõige enam unustatakse lennujaamadesse vöösid, riideesemeid, mobiiltelefone, tahvelarvuteid, vihmavarjusid, kaameraid, e-lugereid, autovõtmeid, sülearvuteid ning jalanõusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles