Nutihotell on kohal!

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtuaalse reaalsuse prillid
Virtuaalse reaalsuse prillid Foto: Scanpix/AFP

Uutes nutitubadega hotellides ööbides tunned end kui kuningakass, kel on pidevalt toateenija käepärast võtta, kes kõik soovid täidab.

Nutihotellide arvukus maailmas on viimasel ajal oluliselt tõusnud. Erinevate nutilahendustega soovitakse kliendile pakkuda hubasemat ja põnevamat elamust ning lihtsustada ka probleemide lahendamist, vahendavad Skift ja Lonely Planet.

Uuendustega hotellid ei ole kindlasti mitte kallid, pigem vastupidi, sest ka hotellipidajad soovivad, et kulutaksid oma raha teenustele, mitte ainult toale. Nutilahenduste hulgas on Netflixi kontod ning võimalus saata hotelli vastuvõttu SMS selle asemel, et sinna helistada või kohale minna. Lisaks on osades tubades olemas ka virtuaalse reaalsuse prillid, mille abil on külalistel võimalik osta endale erinevaid virtuaalseid kogemusi.

Üha enam on nutilahendusi hakanud kasutama ka lennufirmad, kes peamiselt müüvad nutiseadmete ja rakenduste abil erinevaid  ekskursioone sihtkohas. 

Hetkel on nutihotellid siiski vaid peamiselt Ameerika Ühendriikides, kuid loodetavasti jõuavad uudsed lahendused varsti ka laialdasemalt Euroopasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles