Novatours jätkab reisidega Egiptusesse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptus
Egiptus Foto: ReisiGuru

Reisikorraldaja Novatours lisas esmaspäeval talvereiside hulka kolm lisareisi Dubaisse ning jätkab Hurghada suunal ühe reisiga nädalas.

«Huvi Dubai reiside vastu on kasvav ja sellest tulenevalt otsustasime selle suuna lisareiside kasuks. Hurghada suunal jätkame neljapäeval väljuvate reisidega, samas peatame sama suuna laupäevased lennud kuni 14. veebruarini,» ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. Kõikidel reisijatel, kelle Hurghada laupäevane reis ei toimu, on võimalik vahetada see Novatoursi poolt müüdavate reisipakettide vastu. 

«Palume klientidel teha reisivahetuse otsus 14 päeva jooksul. Juhul, kui reisija ei soovi valida asendusreisi, palume pöörduda reisiraha tagasisaamiseks enda reisikonsultandi poole,» selgitas Uustal. Ta lisas, et tuginedes koostööpartnerite hinnangule, Euroopa juhtivate reisikorraldajate käitumisele ning Euroopa riiklike institutsioonide ohuhinnangule, mis ei sea Hurghadat julgeolekuriskiga sihtkohtade hulka, otsustas Novatours jätkata reisidega Egiptusesse.

Eestimaalane otsib talvisel perioodil enamasti puhkuseks kohta, kus oleks garanteeritud päike, rand ja soe meri. Samas on oluline ka reisi hinnaklass, kus Egiptuse konkurentidel on raske võistelda. Kui vaadata Egiptuse lennuraadiust Eestist siis sobiva sooja alternatiivi leidmine, peale Kanaari saarte ja Dubai, osutub suhteliselt keeruliseks. Kaugematest sihtkohtadest on populaarsust kogunud ka Tai, mille puhul tuleb arvestada enam kui kahenädalase puhkusega, nentis Uustal.

Seoses 8.jaanuaril Hurghada hotellis toimunud taunimisväärse noarünnakuga tühistas reisikorraldaja Novatours turvakaalutlustel 9. jaanuari lennu Hurghadasse ning tõi samal päeval tagasi 90 reisijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles