Kauneimad jõulukuused üle maailma

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorki jõulupuu
New Yorki jõulupuu Foto: Scanpix / AP

Daily Mail pani kokku nimekirja kõige ilusamatest jõulukuuskedest üle maailma. Jõulumeeleolule kohaselt järjestust ei koostatud, vaid nimetati kõik kaunid kuusepuud alates New Yorgist Vatikani.

Ilusaimate kuusepuude hulka kuulub ka 23 meetri kõrgune ja 45 000 tulukesega ehitud New Yorgi jõulupuu, mis sel aastal on olnud juba ka Stingi ja Michael Buble kontserdite tunnistajaks. Samuti pälvis tähelepanu Londoni kuusepuu, mille traditsiooniliselt kingib Inglismaale Norra Kuningriik. Sel aastal käis kuusepuu tulesid süütamas Norra printsess Astrid. Tähelepanu pälvis ka Austraalias, Brisbaine'is, asuv kuusepuu, mis on maailma suurim päikesepatareidel töötavate tulukestega ehitud jõulupuu.

Veel leidsid tee nimekirja jõulupuud Jaapanist, Belgiast, Washington DC'st, Brasiiliast, Saksamaalt, Prantsusmaalt ja Vatikanist. Vaata rohkem pilte siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles