Mitukümmend eestlast jõuab Oslost koju alles hilisõhtul

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes

Eile õhtul ärajäänud Adria Airwaysi Oslo-Tallinn lennu tõttu oli mitukümmend eestlast sunnitud öö Oslos veetma ning ka täna ei mahtunud kõik reisijad esimesele tagasilennule.

«Seoses eilse tühistatud lennuga lubati meid hommikul esimese lennuga Tallinna saata, kuid see jäi ka ära, sest kohti ei olnud ja ikka istub umbes kolmkümmend eestlast Oslos. Esialgsete väidete järgi lähme tagasi hotelli - rahad on läbi ja puhas pesu otsas,» andis Postimehele teada üks lendu ootav inimene.

Ka teine lennuootel olev isik andis kiirelt oma nördimusest teada. «Järgmine variant ongi õhtul kella 19.45 Adria Airwaysi lennuga koju saada, seega ootavad reisijad 24 tundi kojusõitu. See, kas lennuk on täis või mitte, peaks ikka varem selge olema, samuti oleks võinud suurema lennuki panna,» arvas ta.

Nordic Aviationsi pressiesindaja Liis Veersalu selgitas, et osa reisijaid paigutati hommikusele Oslo-Tallinn otselennule, paar kiirustavat ärireisijat saadeti Stockholmi läbivale Tallinna lennule ning päris paljud naasevad kodumaale õhtuse otselennuga. Kella 19:45 (Norra aja järgi) lendu eelistati seepärast, et reisijaid võimalikult vähe väntsutada. Eesti aja järgi peaksid reisijad tagasi jõudma kell 22:10.

«Kõikide ootavate reisijatega võetakse veel jooksvalt ühendust, et uurida nende käekäigu kohta. Meie andmetel peaks kõigi kojutulek olema korraldatud ning praeguse plaani järgi on kõik Oslo-Tallinn liinid õigeaegselt väljunud,» lisas Veersalu ning avaldas lootust, et kõik reisijad jõuaksid turvaliselt kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles