Finnairi kauglendudel saab suuremat jalaruumi tellida

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi reisilennuk.
Finnairi reisilennuk. Foto: SCANPIX

Sellest nädalast on Finnairi kauglendude turistiklassi reisijatel võimalik soovi korral lennufirma kodulehelt tellida suurema jalaruumiga varuväljapääsu istekoht.


Varuväljapääsu istekohti saab broneerida Finnairi kauglendudele Tokyosse, Pekingisse, Bangkoki, Souli, Nagoyasse, Šanghaisse, Delhisse, Osakasse, Hongkongi, Singapuri ja New Yorki, Finnair kodulehel. Istekoha broneerimine maksab 60 Eurot, Finnair Platinum kaardiomanikele on teenus tasuta.

«Varuväljapääsu istekohad on suurema jalaruumiga, seetõttu on nad reisijate seas ka väga populaarsed,» selgitas Finnairi Baltimaade müügijuht Guerman Tyvoniouk ja lisas: «Juhime siiski kõigi reisijate tähelepanu, et varuväljapääsu istekohtadel on ka omad ranged nõuded, mida turvakaalutustel tuleb järgida.»

Varuväljapääsu istmekohal istuda soovivad reisijad peavad olema vanemad kui 12 eluaastat, terved ning peavad aru saama ja oskama rääkida inglise või soome keelt. Rasedatel ning sülelastega reisijatel ei ole lubatud varuväljapääsu juures istuda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles