Rahutu olukord lennuliikluses lennujaama tööd ei sega

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Lennujaam

Kuigi Tallinna läbivas lennuliikluses on hetkel üsna ärevad ajad, ei ole kuigi palju ärevust märgata lennujaama külastavate reisijate seas.

Tallinna lennujaama kommunikatsioonipartneri Lauri Linnamäe sõnul valitses nii eile kui ka täna lennujaamas pigem rahulik kui närviline olukord. Tänahommikuse seisuga pole teateid erakorralistest olukordadest.

Nii eile kui täna oli lennujaamas tavapärasest pisut enam töötajaid, et reisijate teenindamine oleks kiirem ja sujuvam. «Ka täna on lennujaamas rohkem neid inimesi, kes võivad abi vajada, sest on viimane päev, mil kehtib Estonian Airi piletite asendamine,» selgitas Linnamäe.

Tänase ja homse seisuga on Lufthansa streigi tõttu tühistatud lennud OS 7421 kell 16:50 ning OS 7423 kell 00:10 Frankfurdist. See ei tohiks aga samuti olukorda ega tööd lennujaamas häirida. «Iga lennukompanii teavitab streigi puhul ise reisijaid sellest, kuidas lennud asendatakse ning kuidas peaks toimima,» ütles Linnamäe.

Lennujaamas on Linnamäe väitel rahulik ning reisijate teenindamine sujub, kuid ootamatuste vältimiseks tasub silmas pidada, et reisiterminali tuleks saabuda kaks tundi enne lennu väljumist. 

Kuna uue lennufirma Nordic Aviation kassad ja piletimüügisüsteem töötavad, kuid firma lendudele ei saa end veel internetis registreerida, siis tuleb check-in teha kassas, mis võtab rohkem aega kui automaatne check-in.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles