Peohuvilistele tudengitele tehakse erikruiis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiis Tallinki laeval.
Kruiis Tallinki laeval. Foto: Mati Hiis

Erikruiisid koguvad eestlaste hulgas aina enam populaarsust, seega korraldatakse oktoobri keskapaigas esmakordselt laeval Romantika tudengikruiis.

«Eestist lähtuvatel laevaliinidel me seni spetsiaalseid tudengikruiise korraldanud ei ole, küll aga on seda edukalt tehtud meie Stockholm-Turu laevaliinil, Silja Line'i kaubamärgi all seilavatel laevadel,» sõnas Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne.

Ta sõnas, et kuna neid kruiise on inimesed hästi vastu võtnud, siis otsustati proovida seda kontseptsiooni ka Eesti turul, Eesti tudengitele mõeldes. «Laeval toimuvale tavaprogrammile lisaks on mitmetele artistidele on tudengikruiisil veel kiirkohtingu võimalus erinevate tutvuste sobitamiseks, ansambel Terminaatori kontsert ning DJ-de programm,» selgitas Lääne.

Selgus, et eelnevatel Rootsi-Soome liinidel toimunud tudengikruiisidest on võtnud osa tuhandeid õppureid. «Ma arvan, et esimene Eestist toimuv tudengikruiis saab olema samuti aktiivse osavõtuga,» märkis Luulea Lääne.

Eelnevalt on korraldatud seenioride- ja emade-väikelaste kruiise, mis on reisijate poolt väga hästi omaks võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles