Kui kalliks läheb Positivusele sõit

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks

Eeloleval nädalavahetusel toimub Lätis Baltikumi populaarseim muusikafestival Positivus. Postimehe tarbijatoimetus uuris, kui kalliks läheb Positivusele sõit, kui pole oma transporti.

Tallinnast saab Positivusele Ecolines bussiga, mis sõidab Riiga. Festivali avapäeval reedel on hommikuste väljumiste piletid juba välja müüdud. Teisipäeva õhtuse seisuga oli vabu pileteid kell 13, 17, 19 ja 22 väljuvatele bussidele ning pilet Salacgrivasse maksab 18.20 eurot.

Positivusele sõitmise võimalust pakub ka uus autojagamiskeskond iste.ee. See keskkond toimib nii, et autojuht loob sõidu, märkides ära aja, marsruudi, hinna ja vabade kohtade arvu. Teispäeval pakkus Tallinna rahvale seal Positivusele sõitmise võimalust kaks juhti ning sõidu eest Salacgrivasse küsiti 10 eurot.

Ettevõtlik Lõuna-Eesti pere pakub ajalehe kuulutuse kaudu võimalust sõita Tartust-Võrust-Põlvast Positivuse festivalile ja tagasi. 50-kohaline buss väljub reedel kell 11 Tartu Vanemuise eest ja sõidab otse Salacgrivasse ja pühapäeval tagasi. Edasi-tagasi sõidu eest küsitakse 20 eurot. Rohkemate soovijate puhul pannakse sõitu ka mikrobuss.

Korraldajad soovitavad plaanid varakult valmis teha, et mitte ummikutesse jääda ja õigeks ajaks kohale jõuda. Kui juba reedel kell 17.00 kohale jõuda, pääseb nii ummikutest kui parklajärjekordadest ja saab rahulikult endale telklakohta valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles