Lottemaale pääseb nüüd kodust lahkumata

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotte.
Lotte. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Lottemaa teemapark lõi nutirakenduse, mis olevat esimene omataoline Baltikumis.

Rakenduse abil saab teemapargis ringi käies näha läbi nutitelefoni erinevaid esemeid, mida tegelikkuses kohapeal ei eksisteeri, teatas Lottemaa.

Lapsed saavad otsida oma telefoni abil Karu Eduardi poolt kaotatud asju, mis asuvad erinevates kohtades Lottemaal ja on nähtavad ainult läbi nutitelefoni.Otsida aitab GPS kaudu töötav kompass ja erinevad vihjed. Lapsevanemad saavad aga äppi kasutades juhiseid Lottemaale jõudmiseks, vajalikku infot pargis toimuva kohta ning osta eelmüügist pileteid.

Lottemaa äpp on eesti- läti- ja inglisekeelne ning tasuta alla laetav Androidi telefonidele, iOS versioon tuleb mõne nädala pärast. Tegemist on äpi esimese versiooniga, mille funktsionaalsusi arendatakse edasi.

Sellest suvest on Lottemaal ka Interneti leiutamise torn, kus elavad väikesed kiired internetimehikesed. Külastajaid rõõmustab lõbus lugu sellest, kuidas internet Lottemaale tuli ning mida põnevat mobiilse internetiga ette võtta saab.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles