Eiffeli torn jäi hommikul suletuks

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid ootasid täna hommikul Eiffeli torni all asjatult monumendi avamist.
Turistid ootasid täna hommikul Eiffeli torni all asjatult monumendi avamist. Foto: AP Photo/ Remy de la Mauviniere

Täna hommikul suleti Eiffeli torn, sest selle töötajad protestisid monumendi ümber luusivate taskuvaraste vastu.

Töötajad keeldusid hommikul kell 9.30 monumenti avamast taskuvaraste tõttu, kes töötajate sõnul on neid pidevalt ähvardanud ja neile ka kallale tunginud, kirjutab The Local.

Töötajate eesmärgiks oli panna juhtkond sellele probleemile rohkem tähelepanu pöörama ja neile selgeks teha, et aina agressiivsemaks muutuvate varastega torni all tuleb midagi ette võtta.

Oma avalduses kirjutasid Eiffeli töötajad, et taskuvargad on neile igapäevaseks nuhtluseks, kelle ähvarduste ja rünnakutega neil pidevalt tegeleda tuleb. Samuti vabandasid nad kõigi turistide ees, kes olid juba torni all järjekorras ootamas.

Protesteerijad ütlesid AFP-le et vargad on tavaliselt 4-5-liikmelistes gängides, kuid vahel on neid isegi 30. Ühe protesteerija sõnul on taskuvargad pahased, kui neid sealt ära aetakse ning teda on mitu korda ähvardatud, et kui Eiffeli töötajad ei lase varastel oma tööd edasi teha, siis tuleb neil «probleeme».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles