Riia lennujaama töö taastub

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Balticu reisilennuk Boeing 737 Riia lennujaamas.
Air Balticu reisilennuk Boeing 737 Riia lennujaamas. Foto: Andres Haabu / Postimees

Täna hommikul pommiähvarduse saanud Riia rahvusvaheline lennujaam töötab taas.

«Me töötame ning kõik on peaaegu korras,» ütles Riia lennujaama pressiesindaja Sarmīte Rinmane.

Ka Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts kinnitas, et olukord on stabiliseerumas. «Enam tükk aega ei mõjuta Riias toimunu Eesti lende, sest Riia lennujaam töötab,» rääkis Holts.

Tema sõnul suunati Riiast Tallinnasse kolm lendu. Neist üks sai aga vahetult enne Tallinnasse maandumist teate, et naaberriigi lennujaam töötab ning pööras seejärel otsa ümber.

Samuti suunati ümber ka Tallinnast Riia suunas väljunud lend. Lennuk maandus Riia lennujaama asemel Vilniuse lennujaamas. Holtsi sõnul suunataksegi lennud üldjuhul lähimasse lennujaama.

Riia lennujaama pressiteates kutsutakse reisijaid üles tolerantsusele seoses võimalike muutustega lennugraafikus ning palutakse jälgida lennujaama kodulehte riga-airport.com ning vajadusel võib helistada ka tasulisele infotelefonile 1817.

Täna kella seitsmest hommikul peatati Riia rahvusvahelises lennujaamas ajutiselt kõik saabuvad ja väljuvad lennud, sest lennujaamale tehti pommiähvardus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles