SAS kutsub homopaare õhus paari heitma

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment SASi kampaanialehelt love.flysas.net.
Fragment SASi kampaanialehelt love.flysas.net. Foto: Tarbija24

SASil on käimas kampaania leidmaks homopaari, kes vääriks jõulukuul lennuki pardal korraldatavat abielutseremooniat.

Võitmaks kokku üle 100 000 Rootsi krooni (ligi 170 000 Eesti krooni) maksvat auhinda, tuleb samasoolisel paaril läbi SASi veebilehe luua oma profiil, lisada sinna pilte ja videoid ning kutsuda oma sõpru-tuttavaid enda poolt hääletama. Mida rohkem hääli, seda suurem võidušanss.

Kui õige paar leitakse ja laulatus 6. detsembril tõepoolest toimub, on tegemist esimese õhus korraldatud lesbi- või homopulmaga. Sündmus tooks SASile kindlasti rohkelt meediatähelepanu.

Samas on kampaania meediast kajastust leidnud ka praegu, kuid seda pigem negatiivse poole pealt. Nimelt muretsevad Põhjamaade turundus- ja majandusspetsialistid, et taolise kampaaniaga ajab SAS oma kliendid segadusse ja teeb end naeruväärseks. Rahvas võib seda võtta naljana või siis hoida täielikku distantsi.

Samuti on välja toodud, et osalt võib homopulma korraldamine mõjuda ka poliitilise seisukohavõtuna ja nii võib SAS endast eemale tõugata hulga teisel seisukohal olevaid  kliente.

Sellest kõigest hoolimata on konkursil osalejaid kogunenud juba kogu Euroopast. Praegu on kõige rohkem toetajaid Poolast pärit lesbipaaril Ewal ja Grosial, teisel kohal on Saksamaalt pärit Aleks ja Shantu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles